Levelogger uitleesmogelijkheden

Hydrostatische drukloggers uitleesmogelijkheden

Hydrostatische drukloggers uitleesmogelijkheden


PC USB voetje
Veld USB datagrabber
Veld Iphone - Ipad uitlezing
Veld Android Phone - Tablet uitlezing
Telemetrie
Solinst Levelogger Edge - Edge jr - Edge TLC - Barologger - Regen Logger

De Model 3001 Levelogger® Edge serie en de 3500 Aquavent Leveloggers kunnen op meerdere manieren geprogrameerd en uitgelezen worden.

Met een Windows PC
Pc software biedt alle functionaliteiten voor het programmeren van alle Solinst Leveloggers. Programmeren en uitlezen kan via een USB docking voetje waarin de logger geplaatst wordt maar ook via directe kabel verbinding in het veld waarbij de logger in de peilbuis kan blijven hangen.

Met App Interface
Download de gratis App in de Apple I-store of de Google playstore en maak via bluetooth verbinding met de App interface. De App interface kan als dock gebruikt worden maar ook verbinden via een DRC kabel in het veld.

Met Datagrabber
De datagrabber is zeer eenvoudig in gebruik voor het downloaden van logger data in het veld via dock of DRC kabels. De loggers kunnen niet geprogrammeerd worden via de Datagrabber.

LevelSender Telemetrie
Dankzij de Levelsender GPRS modems die integreren in 50mm peilbuizen kunnen nu ook alle Solinst loggers uitgelezen worden op afstand.

Verdere kenmerken

PC Uitlezing
Leveloader Software
Leveloader

Programmeeropties:
Level Units: Leveloggers kunnen worden ingesteld om waterniveaus op te nemen in m (standaard), cm, ft, kPa, mbar en psi. Met een Barologger Edge zijn de opties kPa (standaard), mbar en psi.
Gecomprimeerde sampling: verhoogt het aantal metingen dat kan worden opgeslagen in het geheugen van 40.000 metingen tot maximaal 120.000 metingen in lineaire bemonsteringsmodus.
Op gebeurtenis gebaseerde sampling: slaat nu elke 24 uur een standaardwaarde op als een gebeurtenis niet plaatsvindt.
Schedule Sampling: bevat nu een optie om een ​​geprogrammeerd schema te herhalen met maximaal 30 afzonderlijke bemonsteringsintervallen.
Future Stop: wanneer u uw Levelogger voor het eerst programmeert, kunt u een specifieke tijd instellen dat de Levelogger automatisch stopt met het opnemen van gegevens.
Nieuwe Levelogger V4.0-software:
Gebruikersvriendelijke software: heeft meer functies, is meer gestroomlijnd en nog eenvoudiger in gebruik. Alle belangrijke secties zijn ingedeeld in tabbladen, waaronder dataloggerinstellingen, gegevensbeheer, realtime weergave, gegevenscompensatie, geleidbaarheidskalibratie en leveloader.
Barometrische compensatie: de nieuwe Levelogger V4.0-software voor barometrische compensatie laat toe om meerdere Levelogger-bestanden gelijktijdig te compenseren met behulp van een enkel Barologger-bestand.
Gegevenscompensatie-opties: omvatten barometrische compensatie, handmatige gegevensaanpassing, offset, eenheidsomzetting, hoogte- en dichtheidsaanpassing, barometrische efficiëntie en geleidingscoherentieconversie.
Meer grafische opties: hiermee kunt u meerdere grafieken tegelijk bekijken en gecombineerde of afzonderlijke grafieken voor elk gegevenskanaal bekijken (waterniveau en temperatuur).
Diagnostisch hulpprogramma: is eenvoudiger in gebruik en geeft u de mogelijkheid om een ​​diagnostisch rapport rechtstreeks naar de technische staf van Solinst voor het oplossen van problemen te e-mailen.
Updates: nieuwe software- en firmwarereleases kunnen worden gecontroleerd op het gebruik van een nieuwe functie in de Levelogger V4.0-software.
Realtime weergave: metingen kunnen nu worden weergegeven als diepte tot water metingen met behulp van de handmatige data aanpassing ingang.

App Interface
IOS en Android systemen

App Interface
Technische data

App Interface 

Commicatie

 

Draadloos over Bluetooth

Programmeren logger

Ja

Live metingen

 Ja

Downloaden data

ja, mail of cloud opslag

Devices

Apple devices of Android devices

Voeding

4x 1,5V AA cel

Batterij levensduur

500 volledige logger downloads

Afmetingen

57mm diameter x 124mm

Gewicht

388 gram

Materiaal

Delrin, 316 RVS

Klasse

IP64

Leverbaar als doc

Ja, via optie slip fit of schroef adapter

Direct read functionaliteit

Ja, standaard

Sample modi

Continu, slate, Lineair, toekomst start en stop, real-time

Type logger

Alle Solinst loggers

Leverbare modellen

1 type voor Android of IOS


De Solinst Levelogger-app is ontworpen om draadloos met Solinst-dataloggers te communiceren. De app kan gratis worden gedownload van de Store op uw  smart-apparaat.

Gemaakt voor: IOS of Android telefoons of tablets

Om uw dataloggers aan te sluiten op de Solinst Levelogger-app, hebt u de app-interface voor de Levelogger nodig; een eenvoudige draagbare hardwareverbinding naar de top van de Direct Read-kabel van uw datalogger. Uw Apple smart-apparaat koppelt met de app-interface van Levelogger met behulp van korte afstand draadloze Bluetooth®-technologie, waardoor communicatie met uw verbonden datalogger mogelijk is.

Handig en efficiënt

De Solinst Levelogger-app is gestroomlijnd en zeer intuïtief, waardoor deze eenvoudig te gebruiken is. De Solinst Levelogger-app biedt informatie over de aangesloten Levelogger, inclusief batterijniveau, serienummer en locatie.

De app biedt alle belangrijke programmeeropties die beschikbaar zijn met de Solinst Levelogger pc-software, maar zonder de noodzaak om een ​​omvangrijke laptop mee te nemen naar het veld. U kunt maximaal 10 programma-instellingen opslaan die op Leveloggers kunnen worden toegepast. Dit kan helpen om alle Leveloggers in een project te standaardiseren.

Met de app kunt u direct realtime-metingen van de aangesloten datalogger controleren en gelogde metingen in een grafiek- of database-indeling bekijken. De gegevens kunnen worden gedownload naar uw smartphone en per e-mail worden verzonden of rechtstreeks naar uw computer worden overgebracht. Gegevensbestanden kunnen worden gecompenseerd met behulp van de Data Wizard in de Levelogger pc-software.

Voordelen

• Communiceer draadloos met uw dataloggers
• Maakt dataverzameling zeer efficiënt
• Elimineert de noodzaak om een ​​laptop mee te nemen naar het veld
• Gebruikt de slimme technologie die u al gebruikt
• Programmeer en start dataloggers direct in het veld
• Bekijk real-time metingen, of download en e-mail gelogde gegevensbestanden

® Apple, iPhone, iPad, iPod touch en iPod zijn handelsmerken van Apple Inc.

Datagrabber
USB Velduitlezing van loggers

DatagrabberTechnische data

Datagrabber 

Sensor

 Alle Solinst sensoren geschikt

IP rating

IP64

Materiaal

 ABS, RVS

Temperatuur (werk)

-20ºC tot 50ºC

Afmetingen (HxDxW) Gewicht

45,7mm diameter x99.3mm

Gewicht

180 gram

Batterij levensduur

60 volle downloads

Voeding

9V accu

Geheugen

afhankelijk van gebruikte USB stick

Communicatie

USB

Download

Download data zonder stoppen logger

Indicatie

Via meerkleuren LED

Barometrische compensatie

Nee

Sample modi

Niet instelbaar

 

 

De Model 3001 DataGrabber voor Leveloggers biedt een goedkope en zeer draagbare optie voor Solinst datalogger-gebruikers om gegevens rechtstreeks naar een USB-stick te downloaden.

Hoe de DataGrabber werkt

De DataGrabber maakt verbinding met een Direct Read-kabel; Als alternatief kunt u met een Direct Read to Optical-adapter deze rechtstreeks aansluiten op het optische uiteinde van een Levelogger. De DataGrabber wordt aangesloten op een AquaVent-wellhead met behulp van een DataGrabber-connectorkabel. De USB-flashdrive-sleutel is aangesloten op de aansluiting aan de voorkant van de DataGrabber.

Een drukknop op de DataGrabber start het downloadproces. Alle gegevens in het geheugen van de datalogger worden overgebracht naar het USB-apparaat. De DataGrabber wordt geleverd met een USB-stick van 512 Mb; het is ook compatibel met de meeste andere USB-flashstations. De datalogger wordt niet onderbroken als hij nog aan het loggen is. De gegevens in het geheugen van de datalogger worden niet gewist.

Een LED verandert van kleur om aan te geven wanneer de DataGrabber correct is aangesloten, wanneer de gegevensoverdracht plaatsvindt en wanneer de gegevens met succes zijn gedownload. De DataGrabber maakt gebruik van één 9 volt alkaline- of lithiumbatterij die gemakkelijk te vervangen is wanneer dat nodig is.

Kenmerken van de DataGrabber

• Eén drukknop om gegevens te downloaden
• Goedkoop en gemakkelijk te vervoeren
• Compatibel met de meeste USB-flashdrive-toetsen
• Maakt verbinding met een Directe Leess Kabel of AquaVent Wellhead
• Gebruikt een afzonderlijke, vervangbare 9V-batterij
• LED-lampje om de werking aan te geven
• Gegevensoverdracht onderbreekt lopende datalogger niet

LevelSender
GSM - GPRS dataoverdracht Solinst Loggers

LevelSender TelemetrieTechnische data

LevelSender

Sensor ingangen

 max 2 sensor ingangen

Modem

GSM Standard SIM (15mmx25mm)

Communicatie

E-mail, SMS, Dynamisch IP

Antenne

SMA male monopole 2dBi

Afmetingen (HxDxW) Gewicht

63,5mmx238mm 478 gram

Werk Temp.

-20ºC ntot 60ºC

Batterij levensduur

4 jaar / uur meting / dag rapportage

Rating

IP67

Data file types

text, xle, sqlite

Sample Interval

1 minuut - 99 uur

Rapport Interval

5 minuten - 99 uur

Program

Direct via USb of via E-mail

Geheugen

40.000 LT logs, 28.000LTC logs tussen rapportage

Materialen

PVC, RVS 316L

Type logger

Geschikt voor alle Solinst loggers

Barometrische compensatie

via Levelogger of externe software of direct bij Aquavent


De LevelSender is een eenvoudig, goedkoop systeem dat is ontworpen om draadloos gegevens van Solinst-dataloggers in het veld, via cellulaire communicatie, naar meerdere e-mails en een sms-ontvanger te verzenden. U kunt gegevens rechtstreeks op uw smart-apparaat ontvangen.

De externe stations van LevelSender hebben een compact ontwerp, waardoor ze discreet kunnen worden geïnstalleerd in een bewakingsput met een diameter van 2 "of een andere behuizing.

Elk LevelSender-apparaat heeft een enkele poort om één datalogger aan te sluiten. Een optionele splitter biedt aansluitingen voor twee dataloggers, zodat u een Levelogger en Barologger in dezelfde well kunt installeren.

Samen met het waterniveau, temperatuur, geleidbaarheid, barometrische of neerslaggegevens, batterijniveau en statusupdates van de externe LevelSender worden bij elk gegevensrapport ontvangen.

Voordelen van de LevelSender

• Low-cost, compact ontwerp voor discrete installatie
• Eenvoudige installatie, bediening en onderhoud
• Uitgebreide dekking met cellulaire communicatie
• Minder behoefte om naar afgelegen / gevaarlijke locaties te reizen
• Gegevens ontvangen op uw smart-apparaat en pc
• Gebruik de database om te importeren naar uw eigen website of lijst
• Bewaak het batterijniveau en de status op afstand met elk rapport
• Ideaal voor projecten voor monitoring van het water op lange termijn
• Externe wijzigingen in het schema verzonden vanuit Home Station

Werking van de LevelSender

De eerste installatie voor elk LevelSender-apparaat gebeurt met behulp van de LevelSender pc-software en een USB-verbinding. De LevelSender is geprogrammeerd met een bemonsteringsfrequentie om gegevens van de aangesloten dataloggers te verzamelen en een rapportsnelheid om gegevens naar het "Home Station" en e-mail- en SMS-ontvangers te verzenden.

Als meer gedetailleerde gegevens gewenst zijn, kunnen de dataloggers worden geprogrammeerd om onafhankelijk in hun interne geheugen op te nemen.

Gegevens worden als tekst naar elke e-mail- en sms-ontvanger verzonden. Gegevens worden automatisch opgeslagen op de Home Station-pc in afzonderlijke bestanden, evenals een dynamisch bijgewerkte database. De database is toegankelijk via uw eigen applicaties voor plaatsing op een website of andere aangepaste instellingen. Gegevens kunnen ook worden bekeken in de LevelSender-software of bestanden kunnen worden geëxporteerd voor gebruik in andere programma's.

Wijzigingen in het rapportageschema kunnen rechtstreeks worden doorgevoerd via een USB-kabel en LevelSender-software. Als alternatief kunnen externe wijzigingen in het schema per e-mail van het Home Station naar individuele LevelSender-stations worden verzonden, waarmee de LevelSender op een volgend gepland rapport wordt bijgewerkt.

Kenmerken van de LevelSender

• Gerangschikt om in een standaard 50mm well-behuizing te passen
• Aansluiting voor maximaal twee dataloggers op elk apparaat
• Draadloze cellulaire communicatie
• Gegevens op afstand verzonden via e-mail of sms-berichten
• Zowel LevelSender als Home Station gebruiken dynamische IP
• Database wordt bijgewerkt met elk nieuw gegevensrapport
• Bekijk en exporteer gegevens met behulp van de LevelSender-software
• Externe updates via e-mail van Home Station

Wordt klant bij Spectrasens en ervaar onze producten!

© 2018 Spectrasens.com. Alle rechten voorbehouden. Designed By Tom Rottiers

Downloads